VÅRE PERSONLIGE TRENERE

NED I VEKT?
ØKT MUSKELMASSE?
BEDRE KOSTHOLD?
HVILKEN PT VELGER DU?

Kristin Saunes

Kristin er en positiv og imøtekommende trener med stor interesse for trening og helse. Hun er grundig og engasjert fra start og opptatt av at du som kunde, uansett alder, interesser og mål skal finne glede og motivasjon i hverdagen gjennom tilrettelagt trening.

Are Weidemann

Som fysioterapeut er Are opptatt av rehabilitering og opptrening av ulike muskel- og skjelettlidelser, etter skader og operasjoner.

Simen Røssland

Som personlig trener er jeg imøtekommende, detaljorientert, engasjert og opptatt av at treningen skal være givende. Det å se andre lykkes og oppnå gode helsegevinster er noe jeg setter høyt.

Yousaf Yaqoob

Yousaf har trening som livsstil, og liker å hjelpe andre med å nå sine mål. Han behersker både muskelvekst og vektnedgang.
Han har svart belte i sho-to-kan (karate), og har drevet med brasiliansk jiu jitsu i 4,5 år og er fortsatt aktiv.

Jardar Vigre Gundersen

Som fysioterapeut og personlig trener har Jardar et bredt spekter av kunnskap innen trening, rehabilitering og langvarig smerteproblematikk.

Eva Alette Larsen

Eva har en brennende lidenskap for livstilsendring, trening og ernæring. Hun vil hjelpe andre med å oppnå en livstilsendring som gir dem mer energi og mer livskvalitet.

Aaron Jahn

Aaron is a Strength Coach, massage therapist and Combat Sports Instructor who has been training athletes and recreational exercisers in a variety of settings since 2007

Er du vår nye PT?

Ta kontakt.

Jonas Gundersen

Jonas ble sertifisert personlig trener i 2016 og har siden dette jobbet som PT og gruppeinstruktør. Han jobbet i Puls frem til 2018, før han begynte som PT for administrasjon og forelesere på Høyskolen Kristiania.

Til toppen
Call Now Button