Are Weidemann

Som fysioterapeut er Are opptatt av rehabilitering og opptrening av ulike muskel- og skjelettlidelser, etter skader og operasjoner.
Are ønsker å hjelpe deg med å skape gode bærekraftige vaner rundt fysisk aktivitet og trening, og motivere til dette.

Personlig trener og Fysioterapeut

Hvem er Are Weidemann?

Som fysioterapeut er Are opptatt av rehabilitering og opptrening av ulike muskel- og skjelettlidelser, etter skader og operasjoner. Han har gode erfaringer med bruken av styrketrening og øvelser som behandling av dette fra poliklinikk på sykehus, og mener dette er et av de viktigste verktøyene i et behandlingsforløp. I tillegg har Are kunnskap om skadeforebyggende trening og øvelser tilpasset ulike aktiviteter og idretter.

Are ønsker å hjelpe deg med å skape gode bærekraftige vaner rundt fysisk aktivitet og trening, og motivere til dette. Endring i livsstil og vaner er ikke noe som skjer over natten, men er et resultat av dedikert arbeid over tid. Are mener fysisk aktivitet og trening er viktig for både god fysisk og god psykisk helse.
Han har lang erfaring med styrketrening og kan veilede deg til å bli sterkere.
Han kan tilby et individuelt opplegg tilpasset den enkeltes funksjon, behov og mål, og hjelper med å optimalisere treningen og bedre livskvaliteten.
BESTILL TIME

Erfaring

Drevet med ulike typer idrett og trening hele livet. Blant annet fotball, generell utholdenhetstrening, og styrketrening i 15 år. Er glad i fysiske utfordringer og er hele tiden på jakt etter å prøve ut og lære seg nye aktiviteter.

Har jobbet som kommunal fysioterapeut for barn og unge, og på psykiatrisk sykehus i turnustjeneste. Samt treningsveiledning og behandling av muskel- og skjelettlidelser fra poliklinikk på sykehus.

Utdannelse og kurs

Bachelorstudium i fysioterapi ved OsloMet, med endt turnustjeneste 2021.
Til toppen
graduation-hat Call Now Button