Henrik Aukland

Med meg som din personlige trener kan du slutte å dagdrømme og gjøre deg klar for å legge ned arbeidet som trengs for at dette skal bli en realitet! Jeg klar for å bidra med min ekspertise for å få deg i toppform både fysisk og psykisk.

Personlig trener

Hvem er Henrik Aukland?

Har du en visjon av hvordan du vil se ut, føle deg eller hvor sterk du vil være? Er du en av de som satser i yrkeslivet og samtidig ønsker å optimalisere helsen din? Du er ikke alene!

Med meg som din personlige trener kan du slutte å dagdrømme og gjøre deg klar for å legge ned arbeidet som trengs for at dette skal bli en realitet! Jeg klar for å bidra med min ekspertise for å få deg i toppform både fysisk og psykisk.

Mitt navn er Henrik Aukland og jeg har de siste 6 årene jobbet som trener med fokus på å optimalisere både den mentale og fysiske helsen til mine kunder. Min filosofi ovenfor de jeg trener er at god hels innebærer mer enn bare en sterk og muskuløs kropp - en optimaliser helse betyr blant annet at du får tilstrekkelig med søvn hver natt, har et balansert kosthold bestående av næringsrik mat, og ikke minst solide treningsrutiner som er tilpasset deg.
Er du mellom 25-45 år, og klar for å ta TOTALT eierskap over din egen helse? Da er jeg riktig mann til å hjelpe deg. Du vil få den ærlige sannheten, og jeg vil hjelpe deg til å ta ansvar for din egen helse. Du vil bli lært opp i hvilke verktøy og vaner du trenger for å skape og beholde en optimal helse livet ut.

Dette er en mulighet til å bli den beste versjonen av deg selv helsemessig. Og husk! Ingen nye resultater blir skapt ved å gjøre det samme du allerede gjør, la meg hjelpe deg å ikke bare tenke, men også handle på en ny måte.

I tillegg til trening vil du få:
- Ukentlig oppfølging og hjelp med å sette spesifikke mål
- Et program du skal gjennomføre ved siden av PT timene
- Hjelp til metoder for å optimalisere søvn, kosthold og trening - Før/etter bilder for ett visuelt bilde på din egen fremgang

Kontakt meg om du ønsker å starte ett samarbeid med meg! Jeg ser frem til å høre fra deg og forhåpentligvis inngå et spennende samarbeid ☺

Beste hilsen, Henrik Aukland 40 16 71 62
Les mer
BESTILL TIME

Erfaring

Personlig trener Sats Elixia 2013-2015
Personlig trener & performance coach Impuls Helse 2015-2016
Personlig trener & performance coach Atlet Fysio 2016-2019
Tidligere Basketball spiller & E-sports proff gamer
Konkurrert i Crossfit, Styrkeløft, vektløfting & triatlon

Utdannelse og kurs

Active Education, Personlig trener utdanning, EFSA , 2012-2012
NLP practioner & NLP master practioner, , NOCNA Academy, 2013-2014
Record level 1, 2, 3 kurs
Vektløfting kurs Eleiko
Styrkeløft kurs, Mylna
Til toppen
graduation-hat Call Now Button