Isabelle Wilhelmsen

Motto: "Ikke se begrensningene – Se mulighetene!"

Med Isabelle som personlig trener, arbeider dere i fellesskap for å finne en tilnærming til kosthold og trening som en helhet.

Personlig trener

Hvem er Isabelle Wilhelmsen?

Motto: "Ikke se begrensningene – Se mulighetene!"

Med Isabelle som personlig trener, arbeider dere i fellesskap for å finne en tilnærming til kosthold og trening som en helhet. Fokuset ligger ikke bare på å oppnå målsetningene dine, men også på økt mental styrke, livsglede og bedret helse.
"For meg handler ikke trening og kosthold om ekstremløsninger som føles nærmest umulig å følge og som ofte bare gir kortvarige resultater. Jeg ønsker i stedet å arbeide tett med kundene mine, og at vi sammen legger en så optimal plan som mulig. En plan som både får deg i mål, men som også gir økt livskvalitet og livsglede.

Som personlig trener, er jeg opptatt av å respektere hvert individs unike behov og preferanser. Alle mennesker er forskjellige og har ulike verdier. Jeg mener derfor det er essensielt at man former opplegget etter enhver persons hverdagslige utfordringer, jobbsituasjon, samt kostholds- og treningspreferanser. Kort sagt; jeg tilpasser programmet til DEG OG DIN HVERDAG. Det skal være gjennomførbart og fleksibelt. Du skal tross alt trives med prosessen og ha det litt gøy underveis."

Hennes PT-timer, ved Optimal Trening, vil være utfordrende og motiverende, med stort fokus på mestringsfølelse og treningsglede. Hun er en ærlig og dedikert trener, som vil gjøre sitt ytterste for at du oppnår målene dine, og samtidig finner en livsstil du trives med og får glede av.
BESTILL TIME

Erfaring

AFPT CONVENTION Gardemoen 2015 - AFPT
AFPT Convention Beitostølen 2014 – Akademiet for Personlig Trening

Utdannelse og kurs

Rehab Trainer – Akademiet for Personlig Trening
Certified Personal Trainer (EHFA Level 4) – National Personal Training Institute (Orlando, Florida, USA) & Active Education
Certified Fitness Instructor (EHFA Level 3) - NPTI & Active Education
Speedblast Training "Linear & Sports Specific Speed Development" - NPTI (Orlando, Florida)
Strength & Conditioning for Bone Health – Osteoblast Training LLC, NPTI (Orlando, Florida)
Muay Thai Boxing - Fairtex Muay Thai Pattaya
Olympisk Vektløfting – Fredrik Gyllensten, MagnatCenter
Fagsamling AFPT – Secrets of Single leg Training & Abdominal Exercises – Nick Tumminello
How to design better training programs – Børge Fagerli Coaching AS

REFERANSER

"Jeg gir gjerne en tilbakemelding på hvordan jeg opplevde samarbeidet med Isabelle i våres.

For det første var tidspunktet for oppfølgingen jeg fikk, både hva gjaldt trening og kosthold, riktig. Jeg hadde behov for konkrete mål og ikke minst tilbakemeldinger på innsatsen min på det tidspunktet. Det fikk jeg i stort monn fra Isabelle. Veldig positivt opplevde jeg det. Hyggelige, konkrete tilbakemeldinger og veldig rask respons.

For det andre opplevde jeg rask endring, både i styrke, kondisjon og fasthet i kroppen. Jeg lærte ganske mye om hva ulike matvarer inneholder, feks ante jeg ikke at Juice innholdt omtrent det samme som Cola. Ellers var jo hovedmålet mitt å komme tilbake i jobb igjen. Dit er jeg nesten nå. Så - oppsummert - veldig takknemlig for den måneden jeg fikk med veiledning fra Isabelle! Det gjorde godt for kropp og sjel!"
"Har samarbeidet med Isabelle over en lengre periode, og vil takke for god hjelp og oppfølging. Fra å synes at trening har vært mentalt tungt og vanskelig å gjennomføre, trener jeg nå jevnlig. Jeg har ved hjelp av Isabelle nådd hovedmålet jeg hadde når jeg henvendte meg til henne, og jeg har videre fått kommet igang med en treningshverdag jeg ønsker for livet mitt. Nemlig med jevnlig trening som oppleves lystbetont, gir energi og hvor jeg opplever mestring.

Isabelle har også vært flink til å lytte til mine ønsker for treningsprogram, og har tilrettelagt slik at treningen har kunnet passe inn i min hverdag og jobbsituasjon.

Sitter igjen med en bedre forståelse for sammenhengen mellom trening, kosthold og søvn/overskudd. Ikke minst evnen til å lytte til egen kropp, men samtidig stille krav til seg selv. Isabelle kan varmt anbefales."
"Først og fremst vil jeg få takke for all hjelp de siste månedene og for all støtte når ting har vært tøft.
All støtte har betydd veldig mye for meg og selv om jeg ikke har takket deg nok så skal du vite at jeg kan ikke beskrive hvor mye det betyr for meg!

Du har vært helt super med henhold til motivasjon, hjelp og veiledning! Jeg hadde ikke kommet så langt hvis det ikke hadde vært for deg.

Det har vært mye som har satt en stopper for treninga, men jeg er fast bestemt på at det her skal jeg klare selv om det tar litt lenger tid.
Det her har vært en berg og dalbane av både følelser og opplevelser, noe som har satt sine spor både positivt og negativt.
Jeg har blitt mer selvsikker på meg selv, men har fått ett større fokus på hvordan jeg ser ut både kropp og utseende.
Det er ganske kjedelig siden jeg merker jeg blir mer usikker på kroppen min de dagene jeg er nede, men jeg blir også utrolig glad når jeg ser at klærne mine blir større!

Du har vært en stor støttespiller i denne tiden her og jeg setter veldig stor pris på det! TUSEN TUSEN TAKK!!!"
"Etter vekttap på over 40 kg og mye hard trening, både utholdenhet og styrke - alt dette på egenhånd, med unntak av et par (også dyktige) PT`er mot slutten - begynte jeg å få mer og mer vondt i den ene hofta. Smertene begynte så smått den høsten jeg løp maraton i Oslo og kom mer og mer for ca ett år siden. Jeg fikk store problemer med både løping og de fleste beinøvelser. Dro både til fastlege og kiropraktor uten at de fant ut av det. Begge henviste meg videre til spesialist, hvor jeg fikk diagnosen medfødt hofteleddsdysplasi. Den ene spesialisten ba meg slutte med all trening. Heldigvis reiste jeg til en annen spesialist, som sa jeg kunne trene styrke og kunne løpe, men ikke på asfalt eller tredemølle.

Jeg tok kontakt med Optimal trener og lurte på om de tok på seg jobben med meg. Jeg ville trene, holde meg så godt som smertefri og ville fungere både på jobb og privat. Hadde så store smerter i hofta periodevis at jeg nesten ikke kunne gå. Selvfølgelig hadde jeg også et ønske om å øke muskelmassen og gå ned i fettprosent. Om ikke dette skulle være nok har jeg IBS og lavt stoffskifte i tillegg. Litt av ei pakke!

Jeg fikk Isabelle som coach, og har nå jobbet med henne i 6 måneder. Hun har hele tiden hatt fokus på meg og mine behov, samtidig som hun har hatt et godt grep om nakken min når jeg har sklidd ut. Jeg har lært utrolig mye og jeg ser i tillegg resultater av treningen. Styrken har økt i alle øvelser, og, viktigst av alt; siden i høst har jeg vært tilnærmet smertefri!

Kostholdsmessig, har jeg fått en plan som er tilrettelagt for meg og min IBS. Det er store og mettende måltider og det er mye å variere mellom, dersom jeg føler for det. Det er absolutt ingen diett da jeg spiser som en hest!

Kort oppsummert har jeg gått fra et smertehelvete med en prognose som evigvarende sofasliter, til å få – i samarbeid med Isabelle – et aktivt liv som er så godt som smertefritt. Ikke nok med det; jeg har i tillegg meldt meg på Barskingen i mai 2017 – noe jeg aldri hadde trodd skulle være mulig!"
Til toppen
graduation-hatchevron-down Call Now Button