Kristin Saunes

Kristin er en positiv og imøtekommende trener med stor interesse for trening og helse. Hun er grundig og engasjert fra start og opptatt av at du som kunde, uansett alder, interesser og mål skal finne glede og motivasjon i hverdagen gjennom tilrettelagt trening.

Personlig trener og kostholdsveileder

Hvem er Kristin Saunes?

Kristin er en positiv og imøtekommende trener med stor interesse for trening og helse. Hun er grundig og engasjert fra start og opptatt av at du som kunde, uansett alder, interesser og mål skal finne glede og motivasjon i hverdagen gjennom tilrettelagt trening. Hun er utdannet Personlig Trener ved AFPT og har flere års erfaring med styrke- og kondisjonstrening. 

Som trener tilpasser og skreddersyr Kristin hver enkelt økt for sine kunder, og vil hjelpe deg å nå dine målsettinger enten det handler om vektnedgang, vektoppgang, styrkeøkning, muskelvekst, en smertefri hverdag eller prestasjonsøkning. Hun er spesielt opptatt av riktig kosthold og ernæring for gode og varige resultater. Med Kristin som din trener vil du få tett oppfølging, samt en trener som er genuint opptatt med å få deg til å lykkes.
BESTILL TIME

Erfaring

Instruktør på Barry´s bootcamp i Oslo

Utdannelse og kurs

Personlig trener AFPT
Kostholdsveileder AFPT
Til toppen
graduation-hat Call Now Button