Snart åpner vi i nye lokaler!
00
dager
:
00
timer
:
00
minutter
:
En del av Optimal Gruppen

Marius Rygg

Eg sier ofte at jeg ikke er PT berre for å trene folk. Eg er PT fordi det kjennes viktig og meiningsfullt å dele mine egenskaper som menneske og fagperson med andre.

Personlig trener og kostveileder

Hvem er Marius Rygg?

Eg sier ofte at jeg ikke er PT berre for å trene folk. Eg er PT fordi det kjennes viktig og meiningsfullt å dele mine egenskaper som menneske og fagperson med andre.

Som type vil eg beskrive meg sjølv som smilande, reflektert og detaljorientert. Eg er meget opptatt av å sjå på trening og ernæring i eit heilhetleg perspektiv, der det overordna målet alltid er å ha det litt bedre. Enten det er gjennom en følelse av framgang og mestring, helsegevinst eller positive opplevelser på trening, så handlar det heile om livskvalitet.

Derfor vil jeg gjennom bevisst planlegging, råd og justeringer, måloppnåelse og forhåpentlegvis smittande engasjement hjelpe deg til ein litt bedre hverdag.
”Tren for livskvalitet”
BESTILL TIME

Erfaring

5 år som trener og organisator innen frivilleg idrett
Aktiv friidrettsatsing på nasjonalt juniornivå

Utdannelse og kurs

Personlig trener – Active Education
Kostveileder – Active Education

REFERANSER

Kan anbefale Marius Rygg som kostholdsveileder og personleg trener. Har samarbeida med Marius sidan slutten av mars 17. 

Eg har gått ned i vekt og vorte ein god del sprekare og sterkare. På eit 25 min langt testløp har eg forbetra tida mi med 3 min og 45 sekund over to og ein halv måned. Marius har fått meg til å vere trygg I styrkerommet og er ein god Instruktør. Vi har målt god framgang i øvingar for heile kroppen. Etter Marius si veiledning har eg funne ut at eg likar veldig godt både kondisjon trening og styrketrening! Vi har god dialog og tett oppfølging. Marius er flink med folk og ser heilheten på ein god måte. Han er også flink til å få meg som klient til å tenkje sjølv og han er flink til å heie og motivere.
Til toppen
graduation-hatcross Call Now Button