Merete Corneliussen

Merete er en energisk trener som gjør treningen din gøy og effektiv! Hun har jobbet som personlig trener siden 2001 og kan skilte med 15 år som trener og over 10 000 gjennomførte personlig trener timer

Gründer, partner og personlig trener

Hvem er Merete Corneliussen?

Merete er en energisk trener som gjør treningen din gøy og effektiv! Hun har jobbet som personlig trener siden 2001 og kan skilte med 15 år som trener og over 10 000 gjennomførte personlig trener timer. Med bakgrunn også som ernæringsrådgiver, gir hun komplette kosthold-og treningsprogram på Optimal Trening eller via optimaltrener.no, pt på nett.

I tillegg til å være en av gründerne og partnerene av Optimal Trening, har hun videreutdannet seg til kommunikolog og jobber daglig med å coache mennesker på individ -og organisasjonsnivå.
Ønsker du mental trening kan Merete gi deg nyttige verktøy og fremgangsmåter for finne din styrke og drivkraft til å oppnå det du vil. Med sin bredspektrede bakgrunn er hun dyktig på å lese dine behov og får frem ditt fulle potensiale.

Hun gir deg sikker, variert og funksjonell trening og hjelper deg å konkretisere dine målsettinger. Med på kjøpet får du en dose selvtillit, bedre helse og sansen for smart mat. Treningen med Merete utfordrer deg til å strekke dine fysiske og mentale grenser.
BESTILL TIME

Erfaring

Merete har hele livet vært interessert i trening og helse. Allerede som 9-åring startet hun med kickboksing og holdt ett godt nasjonalt nivå frem til hun valgte høyskoleutdanning og startet på Idrettshøyskolen.

Siden 2000 har hun jobbet som gruppeinstruktør, personlig trener, massør og ernæringsrådgiver. Da hun selv fikk barn startet hun Mamalicious og Mammamestring.no, som er trening under- og etter svangerskap. Hun har jobbet som kommunikolog i flere år og coacher mye en til en, samt holder ulike foredrag.

¨Det å bidra til at folk får en bedre livskvalitet på flere plan, er min drivkraft for å fortsette å coache mennesker både på trening og mentalt. Det er utrolig hvordan personer endrer seg i takt med kroppen, så positive endringer som bedre helse, gir gode tilstander og glade folk, og det er flott å jobbe med¨

Gründer og partner Optimal Trening

Utdannelse og kurs

2013: PICP Strength & Conditioning specialist, Poliquin Sertified
2010: Kommunikologi, Skaninavisk institutt for kommunikasjon og forandring
2009: Muskel og leddterapeut MANUMEDIC
2008 Ernæring, AFPT
2007 Personlig Trener Utdanning, AFPT
1999-2002: Bachelor Fysisk aktivitet og Helse NIH
Til toppen
graduation-hat Call Now Button