Tor Løvset Waage

Tor har vært på landslaget i olympisk taekwondo i mange år, og var profesjonell idrettsutøver mellom OL i London 2012 og OL i Rio di Janeiro 2016. Høsten 2015 tok han PT - kurset på AFPT.

Personlig trener og fysioterapeut

Hvem er Tor Løvset Waage?

Tor har vært på landslaget i olympisk taekwondo i mange år, og var profesjonell idrettsutøver mellom OL i London 2012 og OL i Rio di Janeiro 2016. Høsten 2015 tok han PT - kurset på AFPT. Høsten 2016 begynte han å jobbe som personlig trener og på fysioterapiutdanningen ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Den kombinerte erfaringen fra fysioterapiutdanningen og lang idrettsbakgrunn med tett samarbeid med Olympiatoppen, har gitt et godt utgangspunkt for å jobbe med muskel- og skjelettplager, hvordan komme sterkere tilbake etter skade og å forbedre prestasjon i idrett.

Alle kan ha glede av trening, men treningen må tilpasses personens forutsetninger og målsetning. Med Tor vil du få trening tilpasset din idrett, dine plager og dine mål som bygger på forskning og innspill fra idrettsutøvere i din idrett eller behandlere spesialisert i dine problemer.
BESTILL TIME

Erfaring

Studentassistent i anatomi ved OsloMet (gamle HIOA) for Fysioterapi, Ergoterapi og Ortopediingeniørene
Fysikalsk rådgiver for det norske landslaget i Taekwondo (ikke olympisk)
Lang fartstid på landslaget i olympisk taekwondo
Kurs i idrettsfysioterapi
Kurs i taping ved kroniske og akutte idrettsskader.
Mudo Vinderen

Utdannelse og kurs

Fysioterapi, HIOA 2016 – D.D.
AFPT, 2016
Aktiv A, artroseskole
Til toppen
graduation-hat Call Now Button